Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gourmetrestaurant Alchemist kunne sidste år klappe i hænderne og kippe med kokkehuerne, da de som den første danske restaurant nogensinde toppede den anerkendte restaurantliste OAD Europe Top-100, skriver DR.dk.

I år har de så gentaget bedriften og fastholder derfor positionen som Europas bedste restaurant. Det skriver Alchemist i en pressemeddelelse.

”At få udmærkelsen igen i år beviser, at vores ambition om hele tiden at udvikle restauranten har båret frugt. Det viser også, at det er muligt at fusionere gastronomiens og kunstens verdener, uden at gå på kompromis med nogen af dem,” siger køkkenchef og medejer Rasmus Munk.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind