Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nyborg Destilleri har indgået et samarbejde med Kirk Hedegaard om at varetage driften af destilleriets restaurant - Restaurant Remisen. Remisen, der ligger i tilknytning til destilleriet, har været lukket siden slutningen af oktober og forventes at genåbne i den nye konstellation i begyndelsen af april.

Restaurant Remisen blev midlertidigt lukket, da man i efteråret havde vanskeligt ved at skaffe tilstrækkeligt med personale og i øvrigt havde rigeligt at gøre med at håndtere Covid19-situationen.

Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer og driver et storkøkken i Odense med omkring 60 ansatte. Virksomheden drives af ægteparret Rasmus Kirk og Kristina Hedegaard, der ikke er ukendte for nyborgenserne. De har tidligere drevet Restaurant Teglværksskoven i Nyborg og bor i Kogsbølle lidt uden for Nyborg. Kirk Hedegaard har også i dag opgaven at levere forplejning til arrangementer på Lykkesholm Slot.

Direktør for Naturfrisk Group, som Nyborg Destilleri og Restaurant Remisen er en del af, Tørk Furhauge udtaler:

”Vi er meget glade for at få Kristina, Rasmus og Kirk Hedegaard til at hjælpe os med driften af Restaurant Remisen. Vi er primært en drikkevareproducerende virksomhed, og det har været vigtigt for os at finde nogen andre, der kan have fuldt fokus på at skabe en hyggelig og veldrevet restaurant. Vi er overbeviste om, at vi med Kirk Hedegaard får en partner, der kan være med til at skabe det liv og den hyggelige stemning, vi ønsker på destilleriet.”

Log ind