Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er en alvorlig sag at skifte køkkenchef efter 13 år, som er den periode, kokken Claus Henriksen stod i spidsen for køkkenet på Dragsholm Slot, skriver Børsen. Nøglerne er nu overdraget til Jeppe Foldager, der blandt andet har vundet sølv ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or.
Som startskud på hans tid i Dragsholms Michelin-køkken har Jeppe Foldager forfinet menuen Tid & Sted, der holder fast i restaurantens tætte relation til det lokale og grønne køkken.
Af Børsens madanmelder Ole Troelsø bliver sammensætningen af retter hyldet med seks stjerner og beskrevet med ord som både elegant, smagseksplosion og forfinet.
Læs hele historien om Jeppe Foldagers visioner for køkkenet på Dragsholm Slot og anmeldelsen her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025