Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det gennemsnitlige overskud på et dansk hotel, kro eller konferencecenter var i 2018 på 3,3 procent af omsætningen, viser den nye analyse af hotelbranchens økonomi – udarbejdet af HORESTA.
Det er et fald sammenlignet med 2016, hvor bundlinjen på tværs af branchen viste et plus på 5,3 procent.
Blandt de syv forskellige hotelkategorier, som HORESTA har analyseret i Hotel Market Report 2018/2019, er overskuddet faldet i de seks.
Den eneste kategori, som har formået at øge indtjeningen fra 2016 til 2018, er de mindste hoteller og kroer uden for hovedstaden med en omsætning under 20 millioner kroner. Her har hotellerne vendt et underskud på 0,8 procent i 2016 til et lille overskud på 0,2 procent af omsætningen i 2018.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025