Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dyreaktivister fjern og nær er sure over, at Restauranten Bror Ditlev i Kolding sælger foie gras, fransk gåselever, skriver TV Syd.
”Vi har taget det af menukortet, for vi har simpelthen ikke nogen mulighed for at forsvare os overfor alle de utilfredse på Facebook og andre steder”, fortæller ejeren, Rasmus Vemmelund.
Restauranten er genstartet for tre uger siden med nyt koncept og ny beliggenhed, men for en uge siden fik de en henvendelse om, at de ikke skulle servere foie gras. Og tirsdag morgen gik det løs. En storm af utilfredse kunder og dyrevenner, der bare synes foie gras er dyremishandling.
HORESTA fortæller, at det er almindeligt, at deres medlemmer må kæmpe mod negativ omtale på nettet, berettiget eller uberettiget. Og det kan have store konsekvenser.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Forbes guider amerikanske turister mod Nordsjælland
17-05-2025
-
Tysk momsændring presser dansk turisme og restauration
17-05-2025
-
Hotelhandel til omkring 500 mio. kr. i hjertet af København på vej
17-05-2025
-
Vestkysten opruster markedsføring mod hollandske turister
17-05-2025
-
Arthur Hotels fastholder stærkt millionoverskud i 2024
17-05-2025
-
Københavns Lufthavn åbner hurtigere sikkerhedstjek
17-05-2025