Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
“Affordable luxury” kan vel bedst oversættes som luksus, der er til at betale. Det er samtidig mottoet bag restaurant-iværksætterne fra Eat Your Heart Out.
De driver i forvejen står bag succeserne MES, MEILLE, og Salon 39 og har kokken Mads Rye Magnusson som frontmand.
Fællesnævneren her er at overstige folks forventninger ved at lave god mad til overraskende lave priser, og nu har de en ny restaurant på trapperne – direkte fra Italien.
Den hedder Spazio 26 og ligger et stenkast fra Kongens Nytorv. Køkkenchefen hedder Aniello De Muro og er fra Napoli.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025