Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
“Affordable luxury” kan vel bedst oversættes som luksus, der er til at betale. Det er samtidig mottoet bag restaurant-iværksætterne fra Eat Your Heart Out.
De driver i forvejen står bag succeserne MES, MEILLE, og Salon 39 og har kokken Mads Rye Magnusson som frontmand.
Fællesnævneren her er at overstige folks forventninger ved at lave god mad til overraskende lave priser, og nu har de en ny restaurant på trapperne – direkte fra Italien.
Den hedder Spazio 26 og ligger et stenkast fra Kongens Nytorv. Køkkenchefen hedder Aniello De Muro og er fra Napoli.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025