Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er brug for faglærte danske sushikokke, som kan stå i køkkenerne i de stadig flere danske sushirestauranter. Det mener Karam Ayad, der er direktør og ejer af Sushimania, skriver FødevareWatch.dk.
Det er også en problematik, som Anders Barsøe, der er adm. direktør i Letz Sushi, genkender.
"Vi har 100 stillinger som sushikok, men pt. ligger vi på omkring 87 ansatte kokke, og dermed har vi altså en række ubesatte stillinger. Vi mangler folk. Sushikokkene er vores akilleshæl. Indtil videre bruger vi vores eget uddannelsesprogram, men vi kunne godt tænke os at få etableret en reel uddannelse af sushikokke, for der er brug for flere," siger han og uddyber:
Adm. direktør på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, Anne-Birgitte Agger, er opmærksom på problematikken, og hun er meget åben for at gøre noget ved det.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025