Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Aarhusianske Burger Shack er en kæde i rivende udvikling. Otte nye lejemål er underskrevet, og hvis alt går som planlagt, bliver kædens 13 restauranter til 21 inden maj, skriver FødevareWatch.dk. Fire af lejemålene er placeret i København, to i Aarhus, mens de sidste to bliver drive-through-restauranter i Jylland.
Det fortæller adm. direktør i franchiseforetagendet, Christoffer No Kjærholm, til FødevareWatch.
"To lokationer åbner allerede her i november. Bl.a. vores første drive-through-restaurant, som åbner på DTC-torvet i Vejle," siger han. Den anden forestående åbning ligger i Aarhus' centrum, og bliver kædens fjerde i byen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025