Trænger I til at få rusket op i restauranten? Eller mangler I måske et fif eller to til markedsføringen?

Det er der nu mulighed for at gøre noget ved. FOOD har etableret Rejseholdet, der tager rundt i landet og gratis giver gode råd og ny inspiration. Eneste udgift for jer er råvareforbruget.

Rejseholdet giver ideer til udvikling af alt fra menukort og indretning til råd om markedsføring, og det består af blandt andre Nicolas Min Jørgensen, der gennem mange år har været holdkaptajn på det danske kokkelandshold, og Kamilla Seidler, der gennem flere år var med til at gøre Gustu til et af Latinamerikas bedste spisesteder i samarbejde med Claus Meyer. 

Rejseholdet handler dog ikke kun om højgastronomi og hvide duge. Udviklingen bliver lavet i samråd med jer, og i tråd med, hvad I står for.

Er I interesseret i at få besøg af Rejseholdet? Kontakt Pelle Øby Andersen, pelle@thefoodproject.dk

Har du fået læst?

HORESTA-medlemmer præsenterede erhvervets udfordringer for minister

Bedre forudsætninger for dansk udespiseerhverv, fødevarekontrol, gode madoplevelser i hele landet, mangel på arbejdskraft og momsafløftning på restaurantbesøg. Temaerne var mange, da HORESTA mandag havde inviteret udvalgte medlemmer til rundbordssamtale med miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

Opbremsning i antallet af restauranter

Antallet af restauranter er steget kraftigt de seneste år, men 2018 blev et vendepunkt. Nye tal, som HORESTA har modtaget fra Danmarks Statistik, viser nemlig, at det samlede udbud af restauranter kun voksede beskedent i 2018

Street food spreder sig til hele landet

Street food er ikke længere forbeholdt store byer som København og Aarhus. Det seneste år er er åbnet permanente Street food-steder i hele landet – Aalborg, Viborg, Vejle, Esbjerg, Odense – og senest er også Fredericia kommet med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne