Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Trænger I til at få rusket op i restauranten? Eller mangler I måske et fif eller to til markedsføringen?

Det er der nu mulighed for at gøre noget ved. FOOD har etableret Rejseholdet, der tager rundt i landet og gratis giver gode råd og ny inspiration. Eneste udgift for jer er råvareforbruget.

Rejseholdet giver ideer til udvikling af alt fra menukort og indretning til råd om markedsføring, og det består af blandt andre Nicolas Min Jørgensen, der gennem mange år har været holdkaptajn på det danske kokkelandshold, og Kamilla Seidler, der gennem flere år var med til at gøre Gustu til et af Latinamerikas bedste spisesteder i samarbejde med Claus Meyer. 

Rejseholdet handler dog ikke kun om højgastronomi og hvide duge. Udviklingen bliver lavet i samråd med jer, og i tråd med, hvad I står for.

Er I interesseret i at få besøg af Rejseholdet? Kontakt Pelle Øby Andersen, [email protected]

Restauranter indfører strafgebyr

Et stigende antal restauranter indfører nu gebyrer for gæster, der har bestilt bord, men ikke møder op. Brancheorganisation kalder udeblivelser et ”udbredt problem.”

Log ind