Der vil ske forandringer på kantinemarkedet forudser direktøren i Compass Group.

Til højre finder man en lille restaurant med traditionel, dansk mad, som bedsteforældre plejede at servere den i hjemlige omgivelser ved små, hyggelige rundborde. Til venstre er der kræset om thaimaden, og duften af koriander og chili rammer medarbejderne, som sidder klar med spisepinde bænket ved langborde i den asiatiske naborestaurant, skriver FødevareWatch.dk.

Alt er portionsanrettet og serveret, som var det et madmarked, du var trådt ind i. Hver dag er menuen ændret, men der er også kun den ene servering at vælge på kortet.

Sådan ser fremtidens kantiner ud ifølge Zanne Burø, direktør i Compass Group Danmark, som er datterselskab til den globale kæmpe Compass Group PLC, der har 550.000 ansatte globalt, og serverer cirka 5 milliarder måltider årligt i mere end 50 lande.

Har du fået læst?

Jespers Torvekøkken oplever stor stigning i efterspørgslen på vegetarmad

"Vi skal være med nu, ellers er vi færdige om fem år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det kommer til at gå så hurtigt." Sådan formulerer adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, udviklingen, der foregår inden for det grønne køkken i fødevarebranchen, skriver FødevareWatch.dk.

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

De fleste danskere ved godt, at fisk er sundt og indeholder mange gode vitaminer, mineraler og fiskeolier. Men det kniber med at leve op til Fødevarestyrelsens anbefalinger, som går på, at vi skal spise 350 g fisk om ugen. Her kan kantinen hjælpe, for hele 37 pct. mener, at der bliver serveret for lidt fisk i deres kantine.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne