Der vil ske forandringer på kantinemarkedet forudser direktøren i Compass Group.

Til højre finder man en lille restaurant med traditionel, dansk mad, som bedsteforældre plejede at servere den i hjemlige omgivelser ved små, hyggelige rundborde. Til venstre er der kræset om thaimaden, og duften af koriander og chili rammer medarbejderne, som sidder klar med spisepinde bænket ved langborde i den asiatiske naborestaurant, skriver FødevareWatch.dk.

Alt er portionsanrettet og serveret, som var det et madmarked, du var trådt ind i. Hver dag er menuen ændret, men der er også kun den ene servering at vælge på kortet.

Sådan ser fremtidens kantiner ud ifølge Zanne Burø, direktør i Compass Group Danmark, som er datterselskab til den globale kæmpe Compass Group PLC, der har 550.000 ansatte globalt, og serverer cirka 5 milliarder måltider årligt i mere end 50 lande.

Har du fået læst?

Tilfredsstillende regnskab hos kantinekoncern

Finske Fazer Groups danske datterselskab Fazer Food Services A/S, der driver kantiner, præsterede i 2017 en omsætning på i alt 708,6 mio. kr. Det var 21,3 mio. kr. lavere end året før. Bundlinjen lød på 34,2 mio. kr. fremgår det af virksomhedens regnskab, skriver FødevareWatch.

Regeringen dropper udlicitering af fodboldklubbers kantiner

En arbejdsgruppe under regeringen har kigget på mulighederne for at udlicitere foreningernes kantiner i et forsøg på at bekæmpe konkurrencen mellem private erhvervsdrivende og det offentlige, som er blevet kritiseret for at være en ulige kamp.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne