Turismen er motor for vækst og udvikling i hele Danmark og skaber oplevelser, som kommer både gæster, arbejdspladser og lokalsamfund til gode, skriver Hans Kristian Skibby, erhvervsordfører Dansk Folkeparti, i Finans.

Vi skal fortsætte det gode arbejde med turismesektoren, og her står særligt tre greb øverst på den politiske ønskeliste.

”Det første handler om udvikling langs vores kyster. Det bliver i de kommende år nødvendigt at prioritere flere midler til kystsikring. Det andet handler om at sikre flere turister helt året. Danmark har meget at byde på, også udenfor sommermånederne. For at sikre en længere turistsæson, hvor der også er gæster og liv langs kysterne i vintermånederne, skal vi kunne holde husene varme året rundt. Tilsidst skal vi gøre det billigere for campingturismen. Mens campingturisme vokser kraftigt i Sverige og Tyskland er antallet af campingovernatninger i Danmark faldende”, skriver Hans Kristian Skibby.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne