Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Både MPIs internationale bestyrelse og MPI Denmarks medlemmer har stemt om ændringen for det geografiske område, som på årsmødet den 27. maj blev enstemmigt vedtaget af de fremmødte medlemmer. Hvilket betyder at MPI Denmark efter 25 år ændrer navn til MPI Scandinavia, og indtager en ny plads i rollen som en både regional og national forening for møde og eventbranchen.

Medlemmerne kan i det kommende år se frem til muligheden for en tur til både Jylland og Sverige. Dette starter allerede med et event i august hos Legoland Hotel & Conference. Aktiviteter i Sverige vil som udgangspunkt blive i samarbejde med de tilbageværende svenske medlemmer og andre foreninger og vil blive varetaget af de bestyrelsesmedlemmer, som i deres daglige arbejde har fokus på nabolandene.

MPI International har i løbet af 2019 også øget deres fokus på Europa med besøg hos flere chapters. Dette fortsættes i løbet af 2019 sammen med den nyudpegede Strategic Advisor for MPI Europe, Angeles Moreno, som sammen med The European Advisory Council, skal hjælpe med at guide foreningen til at styrke deres Europæiske fodaftryk. Med over 1200 medlemmer på tværs af Europa, er MPI allerede den største forening i Europa.

MPI Scandinavias bestyrelse for 2019/20

Majbritt Sandberg, Bullseyebranding & President

Anne Dalgaard, Eventanne + IDA & Immediate Past President

Anne Seeberg, Madkastellet & VP Communication

Svend Dalgaard, Eventcom & VP Membership

Tine Kampmann, Novo Nordisk

Tina Wolstrup, Park Inn by Radisson Copenhagen

Nye bestyrelsesmedlemmer:

Amanda Fellov, Alcon & VP Education

Anna Hjorth Simonsen, Best Western Hotels & Resorts

Christa Rosengren, LEGOLAND Hotel & Conference

Christina Spangsberg

Didde Steinmann, CPH Lounge ApS

Hanne Tulinius

Helle Svaneborg, Atrium Copenhagen

Jens Ole Ambjerg Pedersen, Erhvervsakademiet Lillebælt

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind