Først opdagede den amerikanske tv-station CNN Tirpitz-museet. Siden fandt de frem til Henne Strand, som tv-stationens seere nu anbefales at besøge. Og så er CNN vilde med Aarhus og hylder byens kultur, arkitektur og gastronomi, skriver Jydske Vestkysten.

”Verden er ved at opdage os. Turisterne er klar til Danmark - hele Danmark - men jeg er ikke sikker på, at vi er klar til dem. Rigid planlov, utilstrækkelig infrastruktur, for mange afgifter, mangel på kvalificerede medarbejdere i servicefagene og manglende koordinering og samtænkning på tværs af ministerier kan hindre os i at udnytte det potentiale, der er i turismen i Danmark. Derfor foreslår jeg, at vi får en egentlig turismeminister, ligesom man kender det fra eksempelvis Frankrig, Spanien og Australien”, siger Eva Kjer Hansen, minister for fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde (V) i en pressemeddelelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne