Sidder man på en restaurant og overvejer at klage over maden, er det en god idé at gøre det, mens maden ligger på tallerkenen og ikke bagefter. Det viser en afgørelse fra Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme, skriver Jyllands-Posten.

I HORESTA oplever man et nogenlunde konstant antal klager over mad og hotelophold, men ifølge medlemschef Nadeem Wasi er der en tendens til, at færre klager bliver taget på stedet og i stedet bliver delt på de sociale medier af de utilfredse gæster.

”Der er en negativ kultur, hvor gæster truer med, at restauranten vil blive udstillet, hvis de ikke får deres vilje. Det vigtige er, at man gør opmærksom på, hvad man er utilfreds med, mens man i restauranten, selv om det kan være ubehageligt. Som restauratør lever man af at give gode madoplevelser. Hvis man ikke lever op til gæstens oplevelser, vil man altid være interesseret i at løse problemet med det samme,” siger Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.

Har du fået læst?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne