New York Times rejseskribent, Sebastian Modak er blevet vist rundt af lokale Kit Sørensen, en ven af en ven, der også inviterede ham med hjem til sine forældre, der serverede farserede porrer, og det er igennem hende, at han blev optaget i Christian den fjerdes Laug. Det var ikke meldt ud til VisitAalborg, at New York Times kom, skriver Nordjyske. 

”Byen mangler at blive gearet til at tage internationale gæster. Kigger du på menuskilte uden for restauranter, så ser du ikke mange steder i dag, at de også har skrevet det på engelsk. Det sender et signal om, at når vores by tænker i turisme, så tænker de på Skandinavien - og ikke på USA og England, siger Kaare Fuglsang Bach Toft, chef for marketing og kommunikation i Visit Aalborg, der fortæller, at VisitAalborg lige nu har fokus på England og Holland. 

I Aalborg Lufthavn er Søren Svendsen ikke enig i, at Aalborg ikke er rustet til amerikanske turister. 

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne