Administrerende direktør for MCH A/S, Georg Sørensen, bliver glad, når nogen italesætter MCH-ånden, og han beskriver den gerne selv som et stort, stærkt hjerte, skriver Randers Amtsavis.

”Passion er et nøgleord, det var mit omdrejningspunkt i min juletale til seneste julesamling. Det har andre ord, som virkelig læner sig op ad det: Engagement, entusiasme, vedholdenhed, udholdenhed, forkærlighed for noget, at brænde igennem, hjertesag, hjerteblod. Det passer utrolig godt på vores medarbejdere. De er passionerede”, siger direktøren.

Læs hele historien her.

Kokkelandsholdet skifter navn

I forbindelse med at Kokkelandsholdet optræder ved OL, ændrer Kokkelandsholdet navn til Dansk Gastronomisk Union og får nyt logo, skriver Food Supply.

Han bygger hoteller, der ikke ligner de andre

Når Søren Brøchner-Mortensen kører gennem København eller en af de største danske byer, hænder det, at han pludselig bremser op, parkerer og stiger ud af bilen. Det sker, når han får øje på en interessant bygning, der er til salg eller står tom. Så går han en runde og vurderer, om bygningen kan omdannes til et hotel, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne