Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Max Krog og Nikolai Therkelsen er idémændene og lederne i kantinevirksomheden Jeres Marketenderi i Hellerup. Virksomheden startede sidste år og oplever allerede stor efterspørgsel på deres løsninger inden for kantine, catering og mødeforplejning m.m.
”En kantine skal drives som en god restaurant med fuldt hus hver dag. Den store forskel er dog, at det er de samme gæster som bespises hver dag, året rundt i kantinen. Mange spisere har mange forskellige behov, og derfor forsøger vi at skabe en udvikling og en variation, hvor de spisende oplever, at der er faglærte kokke tilstede med passion og stolthed for deres håndværk”, fortæller Max Krog.
Max Krog har en fortid ved blandt andet Kokkeriet, Kiin Kiin, Aamanns, Madklubben og Madkastellet. Nikolai har blandt andet været på Skt. Petri i København og Café Norden.
”Vi tror på, at kantinens ultimative formål er at glæde så mange medarbejdere som overhoved muligt. Vi benytter os af brugerundersøgelser og spørgeskemaer, som kan hjælpe os til at skræddersy kantinens indhold og form”, lyder det fra Max Krog.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025