Efter tre år i Holland har det Aarhus-baserede selskab Hungry Group lukket alle sine aktiviteter ned i landet. Selskabet havde ellers en plan om at investere et trecifret millionbeløb i markedet, men så vidt nåede det altså aldrig, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi kunne ikke få nøgletallene til at se rigtige ud med de midler, vi havde til rådighed. Vi havde to muligheder: Enten kunne vi lukke ned, eller også kunne vi sætte alt over styr. Der valgte vi at prioritere de markeder, hvor vi havde stor succes, bl.a. Danmark," siger Morten Larsen, stifter og adm. direktør i Hungry Group.

Opgivelsen af Holland skyldes primært, at konkurrencen var hårdere, end Hungry-ledelsen havde forudset, og konkurrenterne var mere villige til at kaste penge i krigen om kunderne.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Overskud i selskabet bag Guldsmeden Hotels

Guldsmeden Hotels var også i 2019 en god forretning for ægteparret Sandra og Marc Weinert, der åbnede deres første hotel for over 20 år siden. Det skriver Finans.dk.

HORESTA: ”Michelin-restauranterne er af stor betydning”

De sidste år har Michelin-restauranterne oplevet en rivende udvikling i omsætningen. I 2018 havde alle de danske Michelin-restauranter en omsætning på mellem 300-400 millioner kroner, viser en opgørelse fra HORESTA, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne