Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter 31 år på Bymose Hegn hotel og kursuscenter er Hanne Funch Gründler stoppet som chef med udgangen af maj. Køkkenchef Søren Lassen Bartlmä og økonomichef Liselotte Pedersen udgør i fællesskab den nye ledelse af Bymose Hegn pr. 1. juni 2019.

Bymose Hegn har siden november arbejdet på en ny strategi, hvor hotellet i større grad bl.a. ønsker lokal forankring og synlighed. En strategi som skal rulles ud i løbet af efteråret.

Hanne Funch Gründler udtaler:

”Efter 31 år og med det store arbejde som den nye strategi medfører, har jeg efter aftale med bestyrelsen valgt at prøve nye udfordringer. Det har været 31 utroligt spændende år, men der er også behov for nye kræfter. Jeg er derfor glad for at kunne sende stafetten videre. Køkkenchef Søren Lassen Bartlmä ansatte jeg ved årsskiftet, og i ham får Bymose Hegn en stærk ledelsesmæssig profil med store faglige kvalifikationer, og økonomichef Liselotte Pedersen har jeg kendt i mere end 20 år, hvor hun har haft ansvaret for økonomien. Sammen vil de udgøre et kompetent og stærkt ledelsesteam i fremtiden.”

Fra formanden for bestyrelsen, Per Bendix, lyder en stor tak til Hanne Funch Gründler for 31 års kæmpe indsats for Bymose Hegn.

”Jeg har lært Hanne at kende som et enormt rart, kompetent og ordentligt menneske. Og hun har professionelt leveret på de opgaver, hun i sin tid blev ansat til at løse. Jeg ønsker Hanne alt godt fremover”, udtaler han.

Log ind