Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da kapitalfonden IK Investment Partners opkøbte fusionerede Løgismose Meyers i 2015, ventede man fra start at kunne hente store synergieffekter ved at lægge de to succesfulde forretninger sammen til én, skriver FødevareWatch.dk.

På fire år er det dog langt fra lykkedes, og det fusionerede selskab har samlet genereret et underskud på 150 mio. kr. – fredag blev koncernens 2018-regnskab offentliggjort, og det viste endnu et underskud på 45 mio. kr.

Men det skal være slut nu. Ledelsen har besluttet at splitte de to forretninger op.

"Vi vil separere de to virksomheder, så vi driver Løgismose på den ene side og Meyers på den anden side som to uafhængige forretninger," siger Per Harkjær, bestyrelsesformand i Løgismose Meyers, til FødevareWatch.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind