En række kunder har henvendt sig til det populære madmarked på Facebook, fordi de er utilfredse med, at den delikate spise bliver solgt af stadeholderen med de franske specialiteter, Ma Poule, skriver TV 2 Lorry.

Det fik fredag chefen for Torvehallerne, Lotte E. Andersen, til at reagere. På Facebook skrev hun blandt andet:

“I den forbindelse opfordrer vi vores stadeholdere til ikke at sælge foie gras,” lød det klare budskab.

Per Hallgren, som er administrerende direktør i Jeudan, der ejer Torvehallerne siger til TV 2 Lorry, at Torvehallerne ikke kan forbyde Ma Poule at sælge foie gras.

"Men vi kan give dem en anbefaling, og det har vi gjort," siger Per Hallgren.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Det økologiske foodservice-salg vokser fortsat markant

Omlægningen til mere økologi har fortsat masser af fart på i foodservice-segmentet, og ifølge helt nye tal fra Danmarks Statistik steg salget sidste år med 15 pct. til næsten 2,35 mia. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne