Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Konkurrencen på det københavnske burgermarked spidser til. Trods det har den svenske, klimapositive burgerkæde Max Burger valgt at åbne en restaurant til, skriver restaurantkæden i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
Det bliver i DSB's nuværende medarbejderkantine på Hovedbanegården, hvor der tidligere har været en biograf, og hvor Coop også etablerede sit første store conevenience-forsøg med flagskibsbutikken Mad Cooperativet i 2015.
De danskere ejere glæder sig ikke unaturligt til at åbne endnu en burgerrestaurant.
"Hovedbanegården er en drømmebeliggenhed, som vi forventer os meget af og vi vil gøre vores yderste for at skabe nogle hyggelige og effektive rammer for de mange gæster, det bruger Hovedbanegården," siger partnerne i We Love Burgers A/S, Jesper Panduro og Michael Raffnsøe, der er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025