Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Konkurrencen på det københavnske burgermarked spidser til. Trods det har den svenske, klimapositive burgerkæde Max Burger valgt at åbne en restaurant til, skriver restaurantkæden i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
Det bliver i DSB's nuværende medarbejderkantine på Hovedbanegården, hvor der tidligere har været en biograf, og hvor Coop også etablerede sit første store conevenience-forsøg med flagskibsbutikken Mad Cooperativet i 2015.
De danskere ejere glæder sig ikke unaturligt til at åbne endnu en burgerrestaurant.
"Hovedbanegården er en drømmebeliggenhed, som vi forventer os meget af og vi vil gøre vores yderste for at skabe nogle hyggelige og effektive rammer for de mange gæster, det bruger Hovedbanegården," siger partnerne i We Love Burgers A/S, Jesper Panduro og Michael Raffnsøe, der er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024