I år strømmer rekordmange turister mod de danske feriehuse, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Ved udgangen af maj i år var der booket 364.000 ugers udlejning i danske feriehuse i resten af indeværende år. Det svarer til en stigning på 11 pct. sammenlignet med 2018, skriver Berlingske.

Antallet af huse, som udlejningsbureauerne havde til rådighed, faldt til gengæld med 1,2 pct. fra 40.300 til 39.800 ud af de omkring 200.000 sommerhuse, som der er i Danmark.

Trenden er, at Europas familier ikke længere partout søger mod middelhavsdestinationerne med bagende sol og lunt havvand - såkaldte varmtvandsdestinationer, som de ynder at kalde det i branchen. I stedet søger mange nu længere mod nord til koldtvandsdestinationer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Trend: Virksomheder forener historie og den digitale fremtid

Hvordan kan man som virksomhed skille sig ud ved at forene digitale muligheder med forretningens historie? For at løfte et gammelt brand ind i nutiden og fremtiden har familieboghandlen Rubio, sammen med designvirksomheden Masquespacio brugt teknologi i deres indretning til at skabe interaktion.

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne