Det er kun lidt over et år siden, at Hotel Hornbækhus i Hornbæk åbnede, men allerede nu har den store verden fået øje på det lille og helt særlige hotel, og The Guardian har ligefrem sat hotellet på Top 10 over bedste nye strandhoteller i Europa.

Hornbækhus og Villa Strand i Hornbæk blev for nogle år siden overtaget af Lennart Lajboschitz, der efter at have solgt Tiger butikkerne satser på at skabe gode oplevelser og møder mellem mennesker. Efter en gennemgående renovering og en meget personlig indretning med hjælp fra firmaet EEN, hvor næsten hver eneste pyntegenstand er udvalgt specielt, slog hotellet dørene op i juni 2018

Hotellet er med sine fællesspisninger og mange aktiviteter hurtigt blevet en stor succes blandt de lokale og nu har den store verden også fået øjnene op for det lille hotel, hvor man kan opleve alt fra 80’er musik banko til bogklubber.

”Vi er glade og stolte over af de har haft en god oplevelse og vi vidste ikke engang, at de havde været forbi”, siger Sofia Fischer fra Hotel Hornbækhus.

The Guardians liste kan læses her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Porsche og Radisson sammen om nyt hotel

Radisson Hotel Group vil opføre et Radisson Blu-hotel med 168 værelser og suiter i Porsche Design Tower i Stuttgart, der blandt andet er hjemsted for Porsche-koncernen

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne