Greenways’ er titlen på det initiativ, som skal udvikle grønne øko-oplevelser i Søhøjlandet. Søhøjlandets Turistforening vil skabe grønne natur- og kulturoplevelser med omtanke for FN’s verdensmål og øko-turisme, skriver Økologi.dk.

“I turistforeningen vil vi gerne bygge videre på alle de gode udviklingsprojekter, som vi sammen med medlemmer og partnere har lavet i de seneste år. Vores område tiltrækker flere og flere, som gerne vil have grønne og bæredygtige oplevelser, og vi ser et stort potentiale i nu at gå forrest i Greenways, siger en samlet bestyrelse for Søhøjlandets Turistforening i en pressemeddelelse.

De to drivende kræfter i Greenways bliver journalist, turistchef Marianne Purup, VisitSkanderborg og cand. oecon, økologi-konsulent Villy Juul Larsen fra konsulentvirksomheden AkvaKons.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne