De seneste år har Universe kun oplevet, at besøgstallet er gået opad og denne sommer ingen undtagelse. Oplevelsesparken, der åbnede 5. maj, har nu sat nye rekorder for både den bedst besøgte dag og den bedst besøgte uge i oplevelsesparkens historie.

”Det er helt fantastisk. Vores bedst besøgte dag har hidtil og altid været en travl julidag midt i sommerferien i vores allerførste åbningsår i 2005, hvor vi virkelig nød godt at nyhedens interesse. Men 2019 er virkelig et usædvanligt stærkt turismeår her i det Sønderjyske, så det overrasker mig egentlig ikke, at det var nu vi skulle slå den rekord”, siger administrerende direktør Torben Kylling Petersen.

Tirsdag den 23. juli blev Universe besøgt af 2.867 gæster, hvilket nu er den bedst besøgte dag i oplevelsesparkens historie. Ugen forinden havde onsdag den 17. juli ellers allerede markeret sig som ny rekorddag med 2.840 gæster, men den rekord holdt altså kun i seks dage.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne