Danskerne har denne sommer toppet brugen af udlejnings- og bookingplatformen Airbnb, siden den blev grundlagt i 2008. Op mod en halv million danskerne har valgt at booke sommerferien igennem Airbnb, og det er rekord, skriver Fyns Amtsavis.

Derudover er det cirka 40 procent af bookingerne, der er foretaget af førstegangsbrugere, som ikke tidligere har booket et værelse, en lejlighed eller et hus gennem Airbnb.

Selv om mange danskere i løbet af sommeren vælger at rejse sydpå, er Danmark det mest populære rejsemål for Airbnb-gæsterne. Derefter kommer Italien, Frankrig, Spanien og Sverige.

Har du fået læst?

Bornholm: Største antal overnatninger siden 90'erne

12,6 pct. flere overnatninger på Bornholm i 2019 i forhold til 2018 gør Bornholm til en af landets absolutte højdespringere blandt alle kommuner. Det oplyser Destination Bornholm med udgangspunkt i tal fra Danmarks Statistik og CRT, skriver TV2 Bornholm.

Endnu en turistrekord for Tyskland

Ifølge gårsdagens tal, der blev præsenteret af Tysklands nationale statistikbureau, Statistisches Bundesamt, blev 89,9 millioner udenlandske overnatninger registreret i boligselskaber med mindst ti senge. Det er 2,2 millioner flere internationale overnatninger end sidste år, hvilket er en stigning på 2,5 procent, skriver TravelNews.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne