Øl, sport og kyllingevinger har længe været konceptet hos den populære amerikanske kæde Buffalo Wild Wings. Men nu kan virksomheden tilføje betting til opremsningen. Det skriver ESPN.com.

”Som den største sportsbar i Nordamerika, så tror vi, Buffalo Wild Wings vil være det rette sted, at tilbyde spillemuligheder til kampene på skærmene, og det vil løfte gæsteoplevelsen. Lige nu er vi i gang med at finde en mulig samarbejdspartner,” fortæller en talsperson fra kæden til den amerikanske sportskanal ESPN.

I USA varierer spillovgivningen på tværs af staterne, hvilket præsenterer en udfordring, lyder det.

Læs mere her.

Har du fået læst?

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurant- og robotvirksomheden Creator, som har automatiseret tilberedningen af gæsternes burgerønsker ved brug af robotter.

Trend: Café sælger søvn i stedet for kaffe og kager

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om virksomheden Nap York, som vil give travle new yorkere og turister et afbræk med ro og fred i forskellige afskygninger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne