Øl, sport og kyllingevinger har længe været konceptet hos den populære amerikanske kæde Buffalo Wild Wings. Men nu kan virksomheden tilføje betting til opremsningen. Det skriver ESPN.com.

”Som den største sportsbar i Nordamerika, så tror vi, Buffalo Wild Wings vil være det rette sted, at tilbyde spillemuligheder til kampene på skærmene, og det vil løfte gæsteoplevelsen. Lige nu er vi i gang med at finde en mulig samarbejdspartner,” fortæller en talsperson fra kæden til den amerikanske sportskanal ESPN.

I USA varierer spillovgivningen på tværs af staterne, hvilket præsenterer en udfordring, lyder det.

Læs mere her.

Har du fået læst?

Direktør forlader kæderestaurant

De seneste 4,5 år har Anders Kjørup stået i spidsen for pizzaimperiet Gorm’s, men nu stopper direktøren. På LinkedIn skriver han, at han blandt andet vil se tilbage på denne tid og huske de store resultater, der indbefatter et salg af virksomheden til Orkla.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne