Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I år var juryen ikke et sekund i tvivl; Social Cantinas koncept er så klart og eksekveret så flot, at der ikke herskede nogen tvivl om, at de skulle have årets Kantinepris, skriver Landbrug & Fødevarer.
Mathias Holts fra ’Social Cantina’ hos Københavns Kommunes Socialforvaltning i Brønshøj er en både glad – og overrasket – vinder af prisen:
”Jeg synes, det er dejligt, at vi det arbejde, vi gør hver dag, bliver anerkendt. Og så er sådan en pris jo med til at skubbe lidt på fordommene over, hvad en kantine egentlig kan,” siger han.
Mathias Holt driver Social Cantina med Rasmus Kofoed Christensen og Mikkel H. Olsen, der begge har været på podiet i Årets Kok-konkurrencen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025