Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kenneth Toft-Hansen og Christian Wellendorf er det danske hold ved Bocuse d'Or Europe i Torino. Fredag havde de arbejdet minutiøst i timevis for at teste menuen. Hvert hold har fem timer og 35 minutter til at aflevere 14 kuverter på et stort fad foran dommerne i sporthallen, mens et halvt hundrede kamerahold filmer i en lydkulisse fra det brass band, mariachi-orkester eller heppekor, som hver nation stiller med, skriver Viborg Stifts Folkeblad.
Kenneth Toft-Hansen og Christian Wellendorf træner under høj musik, fransk radio og klassisk marchmusik, og det er afgørende ifølge Svend Rasmussen, Bocuse-veteran, medlem af bestyrelsen for den danske Bocuse-komité og forfatter til bogen "Infernoet i Lyon":
”Det helt store benspænd er vitterligt lydinfernoet, det er umuligt at høre noget. En norsk bocuse-deltager trænede til skaterpunk, som var skruet et stykke op over smertegrænsen bare for at vænne sig til ordløs kommunikation. Køkkenerne er små, så den ordløse koreografi skal bare køre”, forklarer Svend Rasmussen.
De 10 bedste fra den europæiske konkurrence i Torino kommer med til finalen i Paul Bocuses fødeby næste år, og Bocuse d'Or er det uofficielle VM for kokke.
”Vi har haft et par ekstra benspænd: Råvarer er meldt ud sent, og køkkenet bliver mere åbent med tribune på to sider. Vi øver i et køkken, som vi ikke kommer til at se dernede og må ændre arbejdsgange, møgærgerligt”, siger Nicolai Schacke, kommunikationsansvarlig i Bocuse d'Or Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025