Fastfoodkæden Sunset Boulevard har måttet lukke syv restauranter i 2017, men nu fortæller administrerende direktør, Jens Broch, til Ekstra Bladet, at de har planer om at åbne nogle nye.

”Det er selvfølgelig utilfredsstillende at lave det resultat, som vi har lavet i 2017. Når det er sagt, så er det et resultat af rettidig omhu. Vi lukkede syv restaurant, der lå et sted, hvor det ikke længere var rentabelt for os at drive en restaurant,” siger Jens Broch, og fortsætter:

”Det påvirkede selvfølgelig resultatet, men i år åbner vi tilsvarende fem nye restauranter, og vi bygger om i stor stil i vores andre restauranter. Når 2018 er slut, så er 40 procent af alle vores restauranter bygget om. Vi laver en helt ny stil. Fastfoodmarkedet og restaurantmarkedet i Danmark er benhårdt. Det er benhård konkurrence. Men det der afspejler underskuddet i 2017 er, at vi har lukket fem restauranter”, siger Jens Broch til Ekstra Bladet.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne