Fastfoodkæden Sunset Boulevard har måttet lukke syv restauranter i 2017, men nu fortæller administrerende direktør, Jens Broch, til Ekstra Bladet, at de har planer om at åbne nogle nye.

”Det er selvfølgelig utilfredsstillende at lave det resultat, som vi har lavet i 2017. Når det er sagt, så er det et resultat af rettidig omhu. Vi lukkede syv restaurant, der lå et sted, hvor det ikke længere var rentabelt for os at drive en restaurant,” siger Jens Broch, og fortsætter:

”Det påvirkede selvfølgelig resultatet, men i år åbner vi tilsvarende fem nye restauranter, og vi bygger om i stor stil i vores andre restauranter. Når 2018 er slut, så er 40 procent af alle vores restauranter bygget om. Vi laver en helt ny stil. Fastfoodmarkedet og restaurantmarkedet i Danmark er benhårdt. Det er benhård konkurrence. Men det der afspejler underskuddet i 2017 er, at vi har lukket fem restauranter”, siger Jens Broch til Ekstra Bladet.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne