Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fastfoodkæden Sunset Boulevard har måttet lukke syv restauranter i 2017, men nu fortæller administrerende direktør, Jens Broch, til Ekstra Bladet, at de har planer om at åbne nogle nye.

”Det er selvfølgelig utilfredsstillende at lave det resultat, som vi har lavet i 2017. Når det er sagt, så er det et resultat af rettidig omhu. Vi lukkede syv restaurant, der lå et sted, hvor det ikke længere var rentabelt for os at drive en restaurant,” siger Jens Broch, og fortsætter:

”Det påvirkede selvfølgelig resultatet, men i år åbner vi tilsvarende fem nye restauranter, og vi bygger om i stor stil i vores andre restauranter. Når 2018 er slut, så er 40 procent af alle vores restauranter bygget om. Vi laver en helt ny stil. Fastfoodmarkedet og restaurantmarkedet i Danmark er benhårdt. Det er benhård konkurrence. Men det der afspejler underskuddet i 2017 er, at vi har lukket fem restauranter”, siger Jens Broch til Ekstra Bladet.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind