Fastfoodkæden Sunset Boulevard har måttet lukke syv restauranter i 2017, men nu fortæller administrerende direktør, Jens Broch, til Ekstra Bladet, at de har planer om at åbne nogle nye.

”Det er selvfølgelig utilfredsstillende at lave det resultat, som vi har lavet i 2017. Når det er sagt, så er det et resultat af rettidig omhu. Vi lukkede syv restaurant, der lå et sted, hvor det ikke længere var rentabelt for os at drive en restaurant,” siger Jens Broch, og fortsætter:

”Det påvirkede selvfølgelig resultatet, men i år åbner vi tilsvarende fem nye restauranter, og vi bygger om i stor stil i vores andre restauranter. Når 2018 er slut, så er 40 procent af alle vores restauranter bygget om. Vi laver en helt ny stil. Fastfoodmarkedet og restaurantmarkedet i Danmark er benhårdt. Det er benhård konkurrence. Men det der afspejler underskuddet i 2017 er, at vi har lukket fem restauranter”, siger Jens Broch til Ekstra Bladet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne