Med en øget revisionspligt vil skatteminister Karsten Lauritzen (V) nu gå til kamp mod de små og mellemstore virksomheders manglende milliardbetalinger af skat og moms. Over en årrække er SMV'erne gradvist blevet fritaget for at bruge revisorer, men nu er der stramninger på vej, bebuder Karsten Lauritzen.

"Vi skal diskutere revisionspligten igen, og jeg tror, at det vil føre til, at flere selskaber vil blive pålagt at lave revision," siger skatteminister Karsten Lauritzen, der vil indkalde til forhandlinger efter sommerferien.

Fra 2006 til i dag er revisionspligten blevet lempet tre gange. I 2006 var 12 danske selskaber undtaget revisionspligt. I 2016 var antallet steget til 123.522.

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Joe & The Juice løfter omsætningen med 43 pct.

Cafékæden Joe & The Juice er i gang med sin internationale ekspansion, og formeringen af butikker giver genlyd i de økonomiske nøgletal. I 2017 voksede toplinjen med 43,4 pct. og endte på 790,7 mio. kr., mens bundlinjen omvendt dykkede til et underskud på minus 27,3 mio. kr. mod minus 15,1 mio. kr. i 2016.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne