Med en øget revisionspligt vil skatteminister Karsten Lauritzen (V) nu gå til kamp mod de små og mellemstore virksomheders manglende milliardbetalinger af skat og moms. Over en årrække er SMV'erne gradvist blevet fritaget for at bruge revisorer, men nu er der stramninger på vej, bebuder Karsten Lauritzen.

"Vi skal diskutere revisionspligten igen, og jeg tror, at det vil føre til, at flere selskaber vil blive pålagt at lave revision," siger skatteminister Karsten Lauritzen, der vil indkalde til forhandlinger efter sommerferien.

Fra 2006 til i dag er revisionspligten blevet lempet tre gange. I 2006 var 12 danske selskaber undtaget revisionspligt. I 2016 var antallet steget til 123.522.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Få 3 tips til at gøre en forskel, når du indberetter til eIndkomst

Det er vigtigt, at både beløb og datoer er korrekte, når virksomheder indberetter til eIndkomst. Fejl i eIndkomst kan nemlig have store konsekvenser for den enkelte medarbejder. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, kan det have betydning for for eksempel tildeling af boligstøtte, banklån, kassekredit og dagpenge.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne