Flere steder i København og på Frederiksberg skyder nye hoteller op ad jorden. Det vil ifølge Dansk Erhverv skabe 5.000 nye arbejdspladser i løbet af de næste fire år.

Jens Zimmer Christensen, formand for HORESTA tror på, at hvis belægningsprocenten falder med de mange nye hoteller, så vil den på sigt vil stige igen.

”Der vil sandsynligvis være en periode, hvor belægningsprocenten falder. Men hvis den falder i et vist antal år, er det sandsynligt, at den vil stige igen over et tilsvarende antal år, inden den når op på de 80 procent, vi kender i dag,” siger han.

Alene hos hotelkæden Scandic kommer de i alt til at skulle bruge 800 medarbejdere til at holde de nye hoteller kørende. Ifølge HORESTA er Scandic langtfra de eneste, der vil få problemer med at finde faglært arbejdskraft, da der er stor mangel på faglærte i branchen. De mange nye hoteller vil ifølge Jens Zimmer Christensen blot gøre problemet større.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne