Flere steder i København og på Frederiksberg skyder nye hoteller op ad jorden. Det vil ifølge Dansk Erhverv skabe 5.000 nye arbejdspladser i løbet af de næste fire år.

Jens Zimmer Christensen, formand for HORESTA tror på, at hvis belægningsprocenten falder med de mange nye hoteller, så vil den på sigt vil stige igen.

”Der vil sandsynligvis være en periode, hvor belægningsprocenten falder. Men hvis den falder i et vist antal år, er det sandsynligt, at den vil stige igen over et tilsvarende antal år, inden den når op på de 80 procent, vi kender i dag,” siger han.

Alene hos hotelkæden Scandic kommer de i alt til at skulle bruge 800 medarbejdere til at holde de nye hoteller kørende. Ifølge HORESTA er Scandic langtfra de eneste, der vil få problemer med at finde faglært arbejdskraft, da der er stor mangel på faglærte i branchen. De mange nye hoteller vil ifølge Jens Zimmer Christensen blot gøre problemet større.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne