Træt af at betalt høje kommissioner til bookingportalerne? Så kom med på dette kursus og tag kontrol over jeres markedsføring og styrk jeres online synlighed. På kurset lærer I nemlig, hvordan I kan drive flere bookinger gennem jeres egen hjemmeside og dermed undgå de høje kommissioner til bookingportalerne.

Men hvis gæsterne skal kunne finde frem til netop jeres hjemmeside, kræver det, at I er synlige dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration.

Derfor afholder HORESTA, i samarbejde med Kaare Harry Kjerrumgaard, et kursus mandag den 28. august klokken 09:00-16:00, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder for at øge jeres online synlighed – også udover søgemaskineoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring.

Som virksomhed har I mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F.

Læs mere om alt det praktisk, inkl. pris her.  

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind