Når du kæmper med fødevareregler og kontrolbesøg, så står HORESTAs eksperter klar til at hjælpe dig. De laver nemlig ikke andet end at rådgive hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Derfor kan de hurtigt give dig de svar, du har brug for.
Det kan være i forbindelse med besøg fra Fødevarekontrollen, vejen til at nedbringe din virksomheds madspild og nyeste viden om hygiejne og gældende regler.
Her fortæller HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, mere om, hvad der følger med et HORESTA-medlemskab.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Strawberry øgede omsætningen markant i Danmark i 2024
09-07-2025
-
Jensens Bøfhus fordobler underskud og trækker sig fra Sverige
09-07-2025
-
Undersøgelse: Optimisme blandt restauranter trods økonomiske udfordringer
09-07-2025
-
D’Angleterre fastholder millionoverskud trods renoveringer
09-07-2025
-
Brøndums Hotel jagter helårsgæster efter nyt underskud
09-07-2025
-
København oplever stor interesse efter international kåring
09-07-2025
-
Ikonisk politistation i København bliver til hotel
09-07-2025