Når du kæmper med fødevareregler og kontrolbesøg, så står HORESTAs eksperter klar til at hjælpe dig. De laver nemlig ikke andet end at rådgive hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Derfor kan de hurtigt give dig de svar, du har brug for.

Det kan være i forbindelse med besøg fra Fødevarekontrollen, vejen til at nedbringe din virksomheds madspild og nyeste viden om hygiejne og gældende regler.

Her fortæller HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, mere om, hvad der følger med et HORESTA-medlemskab.

Vil du høre mere om alle de andre fordele, der er ved et HORESTA-medlemskab? Så kan du læse mere her.

Restaurationsbranchen ser ind i svær start på 2023

Halvdelen af Horestas medlemmer forventer et kommende år, der bliver sværere end det forgangne. ”Det kan stadig blive fugl eller fisk,” lyder det fra brancheorgansationens direktørtrio, der dog ser en branche, der er blevet mere robust.

Årsdagen byder på historisk stort oplevelsesunivers

Når du træder gennem dørene til Øksnehallen på torsdag i næste uge til HORESTA Årsdag, vil du blive mødt af en historisk stor Community Pavillion, hvor HORESTA, vores samarbejdspartnere og leverandører til branchen ser frem til at inspirere med innovative løsninger, produktnyheder og attraktive medlemsfordele samt tilbud.

Log ind