Når du kæmper med fødevareregler og kontrolbesøg, så står HORESTAs eksperter klar til at hjælpe dig. De laver nemlig ikke andet end at rådgive hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Derfor kan de hurtigt give dig de svar, du har brug for.

Det kan være i forbindelse med besøg fra Fødevarekontrollen, vejen til at nedbringe din virksomheds madspild og nyeste viden om hygiejne og gældende regler.

Her fortæller HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, mere om, hvad der følger med et HORESTA-medlemskab.

Vil du høre mere om alle de andre fordele, der er ved et HORESTA-medlemskab? Så kan du læse mere her.

Booking.com: Vi har taget hånd om hackerproblem

”Vi er blevet gjort opmærksomme på, at nogle af vores overnatningspartnere er blevet ramt af phishing-mails, som kompromitterede deres systemer”, skriver onlineportalen i mail til HORESTA

4000 værelser reserveret i København

Deltagerne til den store UIA verdenskongres for arkitektur i begyndelsen af juni har allerede booket, hvad der svarer til 18.574 hotelovernatninger i København.

Log ind