Når du kæmper med fødevareregler og kontrolbesøg, så står HORESTAs eksperter klar til at hjælpe dig. De laver nemlig ikke andet end at rådgive hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Derfor kan de hurtigt give dig de svar, du har brug for.
Det kan være i forbindelse med besøg fra Fødevarekontrollen, vejen til at nedbringe din virksomheds madspild og nyeste viden om hygiejne og gældende regler.
Her fortæller HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, mere om, hvad der følger med et HORESTA-medlemskab.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
EU-parlamentariker undersøger lovbrud i Booking.com-sag
02-10-2023
-
Større kæder og færre nystartede i restaurantbranchen
02-10-2023
-
Højeste nyhed nogensinde i Djurs Sommerland
02-10-2023
-
Kommune vil i turismens top fem: vedtager masterplan
02-10-2023
-
Bornholm sætter kurs mod flere turister
02-10-2023