Nyhavn og København lignede i weekenden sig selv fra tiden før corona. Det fortæller medindehaveren af Vaffelbageren i Nyhavn, der oplevede den mest travle weekend i årevis, fortæller TV2 Lorry.
Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, genkender også billedet. Nye tal fra Danske Bank viser, at danskerne lige nu bruger ca. 25 pct. mere på restaurantbesøg end før pandemien.
”Det går jo godt set på den måde, at vi har aflyst corona. Og det kan man mærke, for gæsterne vil gerne ud. Og restauranterne er klar til at tage imod, forklarer Annette Hyldebrandt, og fortsætter:
”Vi er dog bekymret for, om virksomhederne kan skaffe arbejdskraft til den efterspørgsel, som er kommet nu. Det er helt afgørende. Det, der også ligger nu, det er, hvilke konsekvenser krigen i Ukraine bringer med sig med stigende energipriser og stigende priser på fødevarer og leveringsproblemer,” fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025