Nyhavn og København lignede i weekenden sig selv fra tiden før corona. Det fortæller medindehaveren af Vaffelbageren i Nyhavn, der oplevede den mest travle weekend i årevis, fortæller TV2 Lorry.
Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, genkender også billedet. Nye tal fra Danske Bank viser, at danskerne lige nu bruger ca. 25 pct. mere på restaurantbesøg end før pandemien.
”Det går jo godt set på den måde, at vi har aflyst corona. Og det kan man mærke, for gæsterne vil gerne ud. Og restauranterne er klar til at tage imod, forklarer Annette Hyldebrandt, og fortsætter:
”Vi er dog bekymret for, om virksomhederne kan skaffe arbejdskraft til den efterspørgsel, som er kommet nu. Det er helt afgørende. Det, der også ligger nu, det er, hvilke konsekvenser krigen i Ukraine bringer med sig med stigende energipriser og stigende priser på fødevarer og leveringsproblemer,” fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025