Nyhavn og København lignede i weekenden sig selv fra tiden før corona. Det fortæller medindehaveren af Vaffelbageren i Nyhavn, der oplevede den mest travle weekend i årevis, fortæller TV2 Lorry.
Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, genkender også billedet. Nye tal fra Danske Bank viser, at danskerne lige nu bruger ca. 25 pct. mere på restaurantbesøg end før pandemien.
”Det går jo godt set på den måde, at vi har aflyst corona. Og det kan man mærke, for gæsterne vil gerne ud. Og restauranterne er klar til at tage imod, forklarer Annette Hyldebrandt, og fortsætter:
”Vi er dog bekymret for, om virksomhederne kan skaffe arbejdskraft til den efterspørgsel, som er kommet nu. Det er helt afgørende. Det, der også ligger nu, det er, hvilke konsekvenser krigen i Ukraine bringer med sig med stigende energipriser og stigende priser på fødevarer og leveringsproblemer,” fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025