Når fødevarekontrollen kommer på besøg, er det vigtigt at være skarp på, hvilke regler I skal leve op til.
Men både før og under kontrolbesøget kan det være afgørende at følge nogle få og simple råd, der i den sidste ende kan få stor betydning.
”Det er for eksempel helt afgørende at have styr på, hvad fødevarekontrollen kan og må, og hvordan man kan sikre sig det bedste udgangspunkt for at kunne klage bagefter. Har man styr på det, er man meget bedre stillet ved at kontrolbesøg og i tiden bagefter”, siger HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver.
Som medlem af HORESTA kan I få adgang til de 5 tips på vores hjemmeside.
Er du ikke medlem, men har lyst til at få mere at vide om et medlemskab, kan du ringe til vores medlemschef, Nadeem Wasi, på tlf. 30 48 22 68.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025