Kom til webinar om kompensationsmulighederne for sæson- og letfordærvelige varer, der måtte kasseres som følge af restriktioner i december.
Der er hele tre forskellige muligheder for at få visse variable udgifter/ letfordærvelige varer dækket for decembers nedlukning. Bliv klogere på, hvordan du søger, og hvilke muligheder du har for at få kompensation for de varer, som måtte smides ud som følge af aflyste julefrokoster og restriktioner.

Tilmeld dig webinaret her

Folketingets partier har lavet en decemberpulje for letfordærvelige sæsonvarer og sæsonbetonede omkostninger samt en pulje for kasserede varer ved arrangementer (+50 pax), der blev aflyst mellem den 10. og 19. december. Derudover er der visse muligheder for kompensation for letfordærvelige varer i faste omkostninger.

Erhvervsstyrelsen vil fortælle mere om mulighederne på webinaret, der afholdes på torsdag den 10. februar fra kl. 13 – 14. Spørgsmål er som altid velkomne.

Der er ansøgningsfrist for puljen for kasserede varer allerede den 14. februar. Decemberpuljen har ansøgningsfrist den 28. februar og faste omkostninger den 31. marts.

Læs mere om puljerne her og her.

Fokus på et sundt arbejdsmiljø med nyt tiltag

Sammen med Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) arbejder HORESTA på at sætte fokus på arbejdsmiljøet i branchen. Nu har BFA udgivet en comic book, der støtter dialogen mellem medarbejdere og ledelse.

Log ind