Kom til webinar om kompensationsmulighederne for sæson- og letfordærvelige varer, der måtte kasseres som følge af restriktioner i december.
Der er hele tre forskellige muligheder for at få visse variable udgifter/ letfordærvelige varer dækket for decembers nedlukning. Bliv klogere på, hvordan du søger, og hvilke muligheder du har for at få kompensation for de varer, som måtte smides ud som følge af aflyste julefrokoster og restriktioner.

Tilmeld dig webinaret her

Folketingets partier har lavet en decemberpulje for letfordærvelige sæsonvarer og sæsonbetonede omkostninger samt en pulje for kasserede varer ved arrangementer (+50 pax), der blev aflyst mellem den 10. og 19. december. Derudover er der visse muligheder for kompensation for letfordærvelige varer i faste omkostninger.

Erhvervsstyrelsen vil fortælle mere om mulighederne på webinaret, der afholdes på torsdag den 10. februar fra kl. 13 – 14. Spørgsmål er som altid velkomne.

Der er ansøgningsfrist for puljen for kasserede varer allerede den 14. februar. Decemberpuljen har ansøgningsfrist den 28. februar og faste omkostninger den 31. marts.

Læs mere om puljerne her og her.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind