”Det magiske ved et måltid sker, fordi alt foregår så intenst i nuet med de mennesker, du er sammen med. Det er med til at skabe en fuldkommenhed i livet. For mig betyder værtskab alt, og jeg kæmper for at give gæsterne den oplevelse, jeg selv ønsker.”
Jakob de Neergaard er ny køkkenchef på Restaurant Marchal. Og han glæder sig ikke kun til at udvikle smage og sætte nye ambitioner for køkkenet. Han glæder sig også over, at han med titlen er med til at sætte en ny dagsorden. Jakob har nemlig formået at trække stikket fra gastronomi-ræset i ti år og alligevel vende tilbage til toppen.
Læs hele portrættet i VISITOR.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025