Lucas Johansson er direktør for Hotel d’Angleterre. En af hans fornemmeste opgaver er at forene tårnhøj service med traditioner og nytænkning. Den sidste del mener han er særlig vigtig, fortæller han i det nye Visitor:

”Hvis vi ikke videreudvikler os, stagnerer vi, og så dør vi. Verden forandrer sig, vores kunder forandrer sig, så vi skal også forandre os. Det ville være en fejl at tro, at vi bare skal præservere alt og ikke må rykke rundt på noget, fordi vi har en stærk historie, som vi skal beskytte. Grunden til, at vi har en stærk historie og har været her i flere hundrede år, er netop, at vi har forandret os. Hvis vi stadig havde hestevogne i lobbyen, var vi nok ikke, hvor vi er i dag,” siger hotellets direktør.

I interviewet fortæller han, hvordan Hotel d’Angleterre forsøger at skille sig ud i markedet af luksushoteller, og hvordan man forsøger at gøre hotellet til et sted, der også er for de lokale.

Læs hele magasinet her.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne