Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant.

Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Det vil vi forsøge at finde nogle svar på, når vi den 14. november inviterer til HORESTA Årsdag 2019 med bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål som omdrejningspunkt.

 Derfor efterlyser vi nu branchens best practices. Gode eksempler på arbejdet med bæredygtighed - og ikke bare på klimaområdet, men på alle FN’s verdensmål.

 I løbet af årsdagen vil disse eksempler blive fremhævet. Både fra scenen og i trykt materiale, og desuden vil vi bruge dem i vores politiske arbejde samt i forbindelse med presseindsatser.

”Der er ingen tvivl om, at hotel-, restaurant- og turismeerhvervet har store ambitioner, når det kommer til ansvarlig drift. Men vi ved også, at branchens dygtigste kan inspirere resten af erhvervet til nye - og mere ansvarlige - måder at drive virksomhed på. Derfor vil vi samle de bedste historier fra dem, der er gået forrest”, siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA.

Er det jeres case, der er oplagt at fremhæve? Så send en kort beskrivelse af jeres bæredygtige initiativer til Sebastian Skougaard Markfoged på SSM@horesta.dk, og så vil vi vende tilbage til jer.

Har du i øvrigt tilmeldt dig vores årsdag og vores branchefest – begge dele den 14. november? Hvis ikke så kan du gøre det her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne