Sprogbarrierer kan snart være fortid, for virksomheden Langogo har lanceret et produkt, der med kunstig intelligens kan oversætte mellem personer i realtid. Alt man skal gøre er at tale ind i et håndholdt device, og stemmen vil blive oversat til det ønskede sprog.

Langogo muliggør kommunikationen mellem mennesker, der ikke taler samme sprog, men stadig ønsker at komme hinanden ved. Der er i skrivende stund 105 sprog, der kan oversættes gennem “Langogos AI Translator Device”. Herudover adskiller produktet sig fra de mange andre oversætningsprodukter på markedet ved at det også er net globalt wifi hotspot.

Det er blot et spørgsmål om tid, før dette – eller et lignende device - bliver anvendt i hospitality-industrien, hvor restauratører, guider og hotelpersonale kan have en samtale med gæsterne på deres eget sprog uden problemer.

Oversættelsesprodukter af denne type kan blive et vigtigt værktøj til at sikre bedre service i fremtiden.

Muligheder/perspektivering:

- Hvordan kan jeres virksomhed tilbyde ydelser til personer, der udelukkende taler deres eget sprog?

- Hvordan kan jeres virksomhed differentiere sig, hvis I kunne tale med alle besøgende på deres eget sprog?

Læs mere:

https://futurism.com/langogo-pocket-ai-language-translator


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne