Spørger man hoteller og restauranter, hvad deres største udfordring er, svarer størstedelen rekruttering af kvalificerede hænder og motiverede hoveder.

Derfor havde HORESTA mandag formiddag inviteret fire toppolitikere til at give deres bud på, hvor fremtidens arbejdskraft skal komme fra. Med i panelet var:

- Peter Skaarup (DF)

- Morten Østergaard (RV)

- Kristian Jensen (V)

- Peter Hummelgaard (S)

HORESTA havde valgt opdele debatten i tre spor, så politikerne kunne give deres syn på både erhvervsuddannelserne, at få flere danske ledige i arbejde og mulighederne for at hente internationale medarbejdere.

Ifølge Morten Østergaard (RV) er temaet det mest oversete i valgkampen:

”Alt det vi gerne vil med grøn omstilling, øgede normeringer i daginstitutionerne og øge vores velstand ved at vores virksomheder klarer sig godt, så kræver det, at der er mennesker nok. Det er ikke en fremtidig udfordring. Det er en udfordring lige nu."

Se video fra arrangementet her:

Blog: Brandbeskatning med et snuptag

En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne