Mandag var 102 borgere mødt op til audiens hos dronning Margrethe på Christiansborg Slot for at takke for ordener, udnævnelser og medaljer.

Blandt gæsterne på Christiansborg var HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, som var mødt op for at takke for modtagelsen af ridderkors af 1. grad af Dannebrogsordenen.

Jens Zimmer Christensen har siden nytår også været formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC. Han er desuden formand for den europæiske hotelklassifikationsordning, Hotelstars Union og sidder i bestyrelsen og forretningsudvalget for Dansk Arbejdsgiverforening.

Har du fået læst?

Serbien tilslutter sig HOTREC som 44. land

HOTREC er paraplyorganisationen, der arbejder for hoteller, restauranter og cafeer på tværs af hele Europa. Ved sidste uges general assembly i Dubrovnik blev Serbien optaget som det 44. land i HOTREC.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne