Mandag var 102 borgere mødt op til audiens hos dronning Margrethe på Christiansborg Slot for at takke for ordener, udnævnelser og medaljer.

Blandt gæsterne på Christiansborg var HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, som var mødt op for at takke for modtagelsen af ridderkors af 1. grad af Dannebrogsordenen.

Jens Zimmer Christensen har siden nytår også været formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC. Han er desuden formand for den europæiske hotelklassifikationsordning, Hotelstars Union og sidder i bestyrelsen og forretningsudvalget for Dansk Arbejdsgiverforening.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

CNN: Rejs til København

Anbefalingen fra CNN kan betyde øget omsætning for erhvervet og flere skattekroner i statskassen, vurderer Annette Hyldebrandt fra HORESTA

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne