I marts kunne Jesper Dams Hansen lade sig hylde som Årets Kok 2018. Til hverdag er han kok på restauranten Babette i Vordingborg, og han er langt fra den eneste fra dette køkken, som har skabt store resultater ved gastronomiske konkurrencer.

I det nye Visitor fortæller Babette-ejerne Henrik Pedersen og Vivi Schou, hvilke miljø de har skabt for de talentfulde unge. For det er ikke et talentudviklingsprogram, men nærmere et miljø i restauranten, der er fundamentet for at skabe stjerner.

Desuden kigger Visitor nærmere på, hvordan flyruter, valutakurser med mere spiller ind på turisternes rejsemønstre. Der er også fokus på energiforbrug, og hvordan virksomheder kan spare store summer med små ændringer.

Som altid er Visitor også fyldt med både danske og internationale branchenyheder samt relevant rådgivning.

Læs hele det nye nummer her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind