I marts kunne Jesper Dams Hansen lade sig hylde som Årets Kok 2018. Til hverdag er han kok på restauranten Babette i Vordingborg, og han er langt fra den eneste fra dette køkken, som har skabt store resultater ved gastronomiske konkurrencer.
I det nye Visitor fortæller Babette-ejerne Henrik Pedersen og Vivi Schou, hvilke miljø de har skabt for de talentfulde unge. For det er ikke et talentudviklingsprogram, men nærmere et miljø i restauranten, der er fundamentet for at skabe stjerner.
Desuden kigger Visitor nærmere på, hvordan flyruter, valutakurser med mere spiller ind på turisternes rejsemønstre. Der er også fokus på energiforbrug, og hvordan virksomheder kan spare store summer med små ændringer.
Som altid er Visitor også fyldt med både danske og internationale branchenyheder samt relevant rådgivning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025