Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Peter Brinks begyndte sin karriere som opvasker, men er i dag direktør med 120 ansatte og 75 koncerter årligt på Djursland.
Hans signatur er evnen til at skabe liv i nødlidende hoteller, senest set på Hindsgavl Slot og Hotel des Nordens. Bag facaden ligger en personlig historie præget af modgang, som har formet en ledelsesstil med fokus på fællesskab og ansvar.
Under coronakrisen stod han igen med et tomt hotel, men nægtede at overveje konkurs og trak i stedet på sin erfaring med at rejse sig i kriser.
Han arbejder i dag aktivt med social kapital og mener, at ægte forandring ikke drives af autoritet, men af relationer.
Peter Brinks har haft 2.500 ansatte gennem tiden og ser det som sin opgave at skabe menneskelige rammer i en branche præget af høj udskiftning og lav sikkerhed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Alchemist er verdens femtebedste restaurant
20-06-2025
-
Forventer 20.000 ekstra overnatninger: Destination skal håndtere firmaidrættens svar på OL
20-06-2025
-
Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg
20-06-2025
-
&Tradition åbner stilrent hotel i hjertet af København
20-06-2025
-
Madens Folkemøde får millionstøtte efter rekordår
20-06-2025
-
Har over 4000 restauranter på verdensplan: Nu åbner de for første gang i København
20-06-2025
-
Prolog åbner ny kaffebar på Papirøen
20-06-2025