Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På mandag skal Sebastian Holberg Svendsgaard kæmpe om den prestigefyldte Bocuse d’Or-titel ved kokke-VM på Sirha Lyon-messen i Frankrig.
Efter at have vundet Bocuse d’Or Europe i Trondheim sidste år, er han nu klar til at konkurrere mod verdens bedste kokke.
I Go’ Morgen Danmark på TV 2 fortalte han torsdag morgen om de omfattende forberedelser og det teamwork, der er fundamentet for succesen. Åbenhed og dedikation er nøgleord i arbejdet, og alt er nøje planlagt frem mod finalen.
HORESTA vil være til stede i Lyon for at støtte Sebastian Holberg Svendsgaard og følge konkurrencen, der markerer et vigtigt øjeblik for dansk gastronomi.
Se hele indslaget på TV2 Play
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025