Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Admiral Hotel åbner den 27. februar dørene til deres nye "high-end social dining" restaurant ved navn 'Aye Aye'. Det skriver KøbenhavnLiv.

Restaurantens placering lige ud til Københavns Havn matcher konceptet, der er inspireret af maritime traditioner og Middelhavets smagsunivers - med en nordisk twist. Også designet vil være forankret i bådhusarkitektur.

Det er Andreas Tancula Møller, der bliver køkkenchef på Aye Aye. Han har blandt andet erfaring fra restauranterne Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.

Læs hele historien på kobenhavnliv.dk

København vil være Nordens vinterhovedstad

En ny vinterfestival er på tegnebrættet i København, hvor både kommune og erhvervsliv ser store muligheder i at skabe liv og turisme i årets kolde måneder. Ambitionen er klar: En samlet fortælling, der skal trække gæster og omsætning i Q1 og Q4.

Log ind