Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det svendborgensiske hotel Stella Maris flytter nemlig hele sit køkken, sin restaurant og alle sine medarbejdere ind på festvalpladsen den 13.-15. juni for at servere frokost og middag fra Brasserie Rigborgs lokaler i slotshaven. Det skriver Turisme.nu.
At Stella Maris nu for en kort stund rykker deres gastronomi ud i uvante rammer er blot det seneste eksempel på, at højtprofilerede restauranter sprænger deres vante rammer for at lave pop-up oplevelser.
Fx har Kadeau Bornholm denne sommer rykket ind på glampingpladsen Eco Beach Camp ved Balka Strand. Det gør man for at høste synergier, fortalte Magnus Klein Kofoed, CEO i Kadeau, til Turisme.nu i april.
Læs hele historien på turisme.nu
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025