Senest lørdag skulle lyntestcentre over hele landet være lukket, hvilket efterlader tusindvis af coronapodere uden job. Men som HORESTAs politiske chefkonsulent, Kristian Nørgaard, pointerer det, har HORESTA medlemmer stor interesse i de jobsøgende og for at deltage i jobmesser, hvor de kan møde og ansætte poderne. Det skriver TV2.

”Mange podere er ikke de tunge ledige. De vil gerne finde noget andet arbejde. Og de har løst en opgave, hvor de har skullet betjene danskerne, så mange af dem er allerede servicemindede og udadvendte,” fortæller Kristian Nørgaard.

Og han tilføjer:

”Derfor er vi meget klar til at tage imod dem til mange typer job. Flere virksomheder havde endda kontrakter med til jobmesserne, fordi de så gerne vil ansætte folk.”

Læs hele historien her.

Webinar: Nye krav på vej om ansættelsesbeviser og visse arbejdsvilkår

EU vedtog i juni 2019 et direktiv om arbejdsvilkår. Direktivet fastsætter nye krav til ansættelsesbeviser samt en række nye rettigheder for medarbejderne. Lovforslaget er ikke endeligt vedtaget endnu, men den nye lov om ansættelsesbeviser og visse arbejdsvilkår forventes at træde i kraft den 1. juli 2023.

Log ind